Boek nu

B&B STEE 23

Boek nu

aankomst
vertrek

Hoeve Stee 23

De hoeve Stee 23 is ontstaan in het jaar 1853, althans hebben we dan de eerste bewoners kunnen terugvinden. De kamers kregen dan ook de naam van de bewoners die er sedert toen hebben gewoond.

Ontbijt

We verwennen u ‘s morgens graag met een heerlijk ontbijt dat alles biedt wat je nodig hebt om de dag goed te beginnen. Het gevarieerde ontbijt wordt geserveerd van 8u00 tot 10u00. Als u liever vroeger of later ontbijt, laat het ons dan vooraf even weten. We houden ook graag rekening met bepaalde dieetvoorschriften als u ons dit op voorhand meldt. Bij goed weer serveren wij het ontbijt graag buiten op de gezellige binnenplaats.

B&B Brugge, Brugge, Hertsberge, landelijk, platteland, gezellig, rust, natuur, ontstressen, wifi, goedkoop, luxe, met parking, de kust, Oostende, Blankenberge, Knokke, Heist, Zeebrugge, de Haan; polders, .....B&B Brugge, Brugge, Hertsberge, landelijk, platteland, gezellig, rust, natuur, ontstressen, wifi, goedkoop, luxe, met parking, de kust, Oostende, Blankenberge, Knokke, Heist, Zeebrugge, de Haan; polders,