Boek nu

Plan uw bezoek

Boek nu

aankomst
vertrek

Plan uw bezoek

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw bezoek aan B&B Stee 23 onvergetelijk wordt! U kan steeds bij ons terecht voor praktische info wat betreft Brugge, Gent, Damme,…, alsook de wandel en fietsroutes die vertrekken aan Stee 23.  Het enige wat u hoeft te doen is … genieten!

 

B&B STEE 23

Wandelen

Via de tuin van de B&B kun je rechtstreeks het bos instappen, waar er hele mooie wandelpaden zijn te vinden. Wij hebben wandelroutes liggen en informeren U graag verder. Liefhebbers kunnen de dag ervoor een lunchpakket bestellen om mee te nemen.

Ontdek wandelroutes

Fietsen

B&B Stee 23 ligt aan een knooppuntenroute, waardoor je geen auto, noch fiets-rit moet maken om te starten. We bieden echter ook verschillende fietsroutes aan. Fietsen kunnen gehuurd worden maar dit moet vooraf worden vermeld. Liefhebbers kunnen de dag ervoor een lunchpakket bestellen.

Naast fietsroutes hebben we ook een mountainbike-parcour lopen rond de B&B. Indien nodig kunnen we uw fietsuitrusting ook wassen en kan je uw fiets afspoelen. De B&B is gelegen aan knooppunt 68.

Ontdek fietsroutes

In de buurt

 • Sentobene (0,5km)       
  ​​​​​​Privé-sauna, vooraf reserveren
  Bezoek website
   
 • Bulskampveld (4,9km)  
  Natuur-, bos-domein
  Bezoek website

Omliggende steden

 • Brugge (10 km)
  Er is zoveel te beleven in Brugge. Naast Cultuur met de Basiliek, Groeninge, chocolade- / friet-  of Bier-museum,…  zijn er zo veel mooie bezienswaardigheden zoals het Belfort, het Begijnhof, de vele oude gebouwen met prachtige architectuur,…

  Mensen die eerder iets actiefs willen ondernemen kunnen een boottochtje, een ritje op de paardenkoets, of eens met een Segway of Vespa toeren, ...

  En uiteraard kunnen de dames shoppen, terwijl de heren proeven van de vele Belgische bieren.
  Bezoek website
   
 • Damme (18 km)
  Charmant feeëriek stadje met veel oude gebouwen, zeer mooi om heen fietsen.
  Bezoek website
 • Kust (25 km)
  Naast de stranden heeft de kust nog veel te bieden.Wandelen tijdens de tussenseizoenen, een havencruise, onderzeeër bezoeken, dagje sealife of het zwin, met de kids een gocart huren,…
  Bezoek website
 • Gent (40 km)
  Gent is een historische en een eigentijdse stad tegelijk. Het moderne dagelijkse leven van de actieve stadsbewoner speelt er zich af in een prachtig historisch decor. In Gent wordt gewoond en geleefd, gewerkt en genoten.
  Bezoek website

Restaurantjes