Boek nu

B&B STEE 23

Boek nu

aankomst
vertrek

Hoeve Stee 23

B&B Stee 23 is een charmante hoeve uit 1853. In 2017 / 2018 werd het volledig gerenoveerd. Er zijn 5 leuke gastenkamers in ondergebracht die voorzien zijn van alle comfort, elk met zijn eigen stijl.

Onze Bed & Breakfast heeft alles met genieten te maken. Daarom is het voor ons zeer belangrijk U een aangenaam verblijf te bieden. Als het weer het enigszins toe laat is Stee 23 ideaal gelegen voor een fietsrit, een wandeling of simpelweg de rust op te zoeken in de vele cosy hoekjes op het domein.

Stee 23 is gelegen in Oostkamp en is de ideale uitvalbasis voor de dames die willen shoppen in Brugge of Knokke terwijl de heren proeven van de legendarische bieren die België te bieden heeft.

De hoeve Stee 23 is ontstaan in het jaar 1853, althans hebben we dan de eerste bewoners kunnen terugvinden. De kamers kregen dan ook de naam van de bewoners die er sedert toen hebben gewoond.

Ontbijt

We verwennen u ‘s morgens graag met een heerlijk ontbijt dat alles biedt wat je nodig hebt om de dag goed te beginnen. Het gevarieerde ontbijt wordt geserveerd van 8u00 tot 10u00. Als u liever vroeger of later ontbijt, laat het ons dan vooraf even weten. We houden ook graag rekening met bepaalde dieetvoorschriften / allergieën als u ons dit op voorhand meldt. Bij goed weer serveren wij het ontbijt graag buiten op de gezellige binnenplaats.

Honden

Ook al zien wij heel graag dieren, B&B Stee23 ontvangt echter geen honden. Noch groot, noch klein.

Onze excuses daarvoor.